Midsommarfirandet
Det blev en riktig lyckad och mysig midsommarafton. Jennie och tjejerna fixar och donar. De hade planerat en underbar god meny, dukat superfint och t.o.m med satt ihop och skrivit ut ett sånghäfte med både svenska och engelska låtar så att alla skulle kunna haka på.
Till förrätt blev det ett underbart gott grovt bröd, givetvis var det en brödmix från Ikea, med gräslöks creamcheese, kallrökt lax och vid sidan av kokt ägg med kalles kaviar och tre sorters sill. För kanske två år sedan var det mycket jag inte trodde mig skulle tycka om utan att ens ha smakat på det. Idag är det nästan ingenting som jag ogillar och visst slank sillen ner den med. Senapssillen var ändock favoriten.
Till huvudrätt blev det, som jag fick veta efteråt, Annas specialitet buffé, kyckling med en väldigt god marinad, en potatissallad bl.a. innehållande soltorkade tomater, cocktail tomater, spenat och valnötter, kall limesåse och en tomat- och avokadosallad. Det avslutades med en svensk klassiker, jordgubbar med vaniljglass med goa tillägg, limekaka med vitchoklad- och gräddsås.